DIPLOMERAD LIVSCOACH- FLEXIBEL DISTANSUTBILDNING

                                                                                                         

Kort om utbildningen

                                                                           

En unik distansutbildning för dig som vill arbeta                                  professionellt som coach och dig som vill använda                              coachning i din yrkesroll eller i ditt privata liv. Du                                  studerar var du vill i din egen takt, vilket gör att du                              enkelt kan jobba fulltid vid sidan av dina studier.

                                                                   

Vi bokar ett onlinemöte och går igenom allting                                    tillsammans, därefter skickar jag material och                                        uppgifter till dig, du bestämmer i vilken takt du vill                              jobba, men vi har kontakt under hela utbildning.

 

Investering: 6000 kr inkl. moms betalas med faktura 

inom 60 dagar ( det går bra att delbetala )

 

 

Vad innehåller utbildningen Diplomerad Livscoach?
                                 

Du kommer bland annat fördjupa dina kunskaper i:

​​                                        

Meditation, Självförtroende, Självkänsla, Beroende, Medberoende, Ångest , Psykisk ohälsa, Framgång Företagande, Relationer, Målsättning och mera.
                                                                         

I priset ingår 
 

Material + frakt, individuell coachning 5 tillfällen (video samtal), diplom + frakt.
                       

Du får ett diplom efter fullgjord utbildning (teori+praktik).

Vad säger deltagarna?

"Den största förändringen under utbildningen var att jag fick lära mig att se mig själv i ett annat ljus. Kommer ta mig långt i hur jag ser andra, vilket jag känner är otroligt värdefullt.
Jag  har rekommenderat utbildningen till min väninna och vet att hon anmält sig nu.
Egle är lyhörd, personlig, engagerad, bra på att ge feedback.
Utbildningen har massor, bra innehåll, hela tiden intressant.
Tusen tack du är en stjärna!"

                                                                                                       //Stephanie

”Jag upplever Egle som otroligt kompetent och uppmuntrande coach. Varje tillfälle jag träffade Egle tog jag med och emot energi och motivation att fortsätta framåt i min strävan att bli livscoach och företagare. Det allra bästa jag kommer ihåg av utbildningen är då jag pratade om att starta ett företag. En dag sade Egle att jag skulle registrera företaget och jag kan erkänna det, detta steg skrämde mig, och trots rädslan registrerade jag OptimiseResults och då började min otroliga fina och befriande resan som livscoach och Entreprenör. Tack vore Egles stöd som knuffade mig till kanten så driver jag OptimiseResults idag”

                                                                                   // Hassan Yusuf  OptimiseResults

"Jag har en större tro på mig själv. Jag är inte rädd för obekväma situationer. Jag tar inte kritik som bekräftelse på misslyckande och andras åsikter väger inte lika tungt. Jag är viktig och jag kan lita på mig själv. Folks uppriktiga positiva förvåning över mig, det jag står för och det jag gör gläder mig oerhört och har hjälpt mig under första steget på min professionella resa
Del 1 och 2 borde alla människor genomföra, för sin egen skull.
Egle har varit bra rakt igenom. Upplägget med utbildningen var bra. Utan att ha läst boken om hennes liv hade jag haft svårare att jobba med henne då jag tidigare haft lätt att hamna i underläge när jag mött "hårda" människor. Detta ligger dock helt och hållet hos mig. Instruktionerna har varit väl formulerade och kritiken konstruktiv. Den positiva och peppande andan har genomlyst hela utbildningen och har varit bidragande till mina resultat
Det jag inte visste innan är att det bara är ca 10% av vårt välmående som vi inte kan påverka. Ca hälften föds vi med och resterande del är våra aktiva val. Jag har även lärt mig att lita mer på mig själv och att stå upp för mig själv och det jag brinner för."

                                                                                                                                   //Emelie 

KONTAKTA EGLE

KONTAKTUPPGIFTER

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon